_MG_4352

Konkurranseregler

MILLS DA er arrangør av konkurransen Verdens sprøeste pepperkake. Det skal kåres tre vinnere, som alle får hvert sitt reisegavekort pålydende 20 000 kroner. Alle vinnerne må fremvise pepperkaken som gjorde at de vant før overdragelse av premien, den må altså ikke spises, kastes, ødelegges eller lignende.

To av vinnerne kåres av en jury og den tredje vinneren er den som i løpet av konkurranseperioden får flest stemmer på Pepperkakegalleriet. De vinnende pepperkakene må være laget med hjemmebakt deig, laget med Melange.

Les mer om vinnerkategoriene her.

Innsendelsesfrist er 16. desember 2014.

For å delta må du laste opp bildet ditt her på galleriet eller tagge med #pepperkakegalleriet på Instagram. Les mer om hvordan du deltar her.
Dersom du tagger med #pepperkakebattle, #pepperkakeselfie eller #pepperkakefail må du også tagge med #pepperkakegalleriet for å være med i konkurransen.

Om noen av vinnerne er under 18 år må foreldre eller foresatte gi skriftlig samtykke til at vinneren kan motta premien. Gevinster/premier med verdi på over kr 10 000 er skattepliktige. Skatt eller avgifter må betales av vinnerne selv. Premiene kan ikke veksles i kontanter eller overføres til andre personer eller organisasjoner. Mills DA er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader i tilknytning til premiene eller bruken av disse, som lokale transportkostnader, kost, utstyr eller annet. Mills DA er heller ikke ansvarlig for hendelser, skader eller lignende knyttet til premiene.

Alle innsendte bidrag samt navn på bidragsyter kan brukes i markedsføring av Mills DA i kampanjeperioden og i senere kampanjer for lignende konkurranser.

Mills DA er suverene i forhold til gjennomføring av konkurransen, fremheving av noen innsendte bidrag, registrering, premiering eller tiltak i tilknytning til brudd på reglene. Mills DA forbeholder seg retten til å diskvalifisere eller utestenge konkurransedeltakere som mistenkes for fusk i noen form.

Ansatte i Mills DA og deres nære familie, samt ansatte hos Mills DA sine samarbeidspartnere Mindshare Norway AS, Apeland AS, Futatsu Industries, Chili Publications, Strandlien.com samt andre partnere og deres nære familie kan delta i konkurransen, men ikke vinne.

Kontaktinformasjon du gir ved å logge deg på med Facebook behandles konfidensielt og vil bare brukes til å vise navnet ditt ved innsendt bilde på Pepperkakegalleriet.no og for å kontakte deg hvis du vinner.

Deltakelse i denne konkurransen medfører aksept for konkurransereglene, samt de beslutninger Mills DA kan komme til å ta i forbindelse med konkurransen.

Spørsmål?